top of page
PE-ART-PevSkincareSolutions-Green_Logo_1

TIETOA

Lämpimästi tervetuloa lämminhenkiseen ja harmoniseen

hoitolaan juuri sellaisena kuin olet!

Tarjoamme yksilöllisiä ihonhoito- ja hyvinvointi palveluja pitkällä jo yli 25 vuoden kokemuksella, ammattitaidolla kaikille ihonhoitotarpeille ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

 

Uusia kokonaisvaltaisia elämyshoitoja, terapia hoitomuotoja ja erikoishoito menetelmiä on tulossa syksyllä 2023, kun avaamme hoitolan.

Konseptimme koostuu elämyksellisistä tuloksellisista hemmotteluhoidoista,  

erinomaisesta asiakaspalvelusta, jatkuvasta kouluttautumisesta, ammattimaisuudesta sekä erityisellä tarkkuudella räätälöidyistä, toteutetuista hoito kokonaisuuksista sekä luonnonmukaisista korkeatasoisista hoitola sarjoista, missä on hyödynnetty uusinta huippu ja bioteknologiaa sekä kemiaa huipputulosten aikaansaamiseksi.

Hoitovalikoimassamme on tehokkaat erikoishoitomenetelmät ikääntyvälle iholle, joihin olemme erikoistuneet. Lisäksi kaikille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin löydämme ratkaisun sekä räätälöimme hoitokokonaisuusden juuri sinua varten. Tarjoamme myös muita oheishoitoja kuten jalka-, vartalo- ja käsihoidot, meikkaukset, laminoinnit kulmiin, ripsien kestotaivutuksen yms. Valikoimiimme eivät kuulu rakennekynsien teko eikä kestoripset.

Arvostamme luonnollista kauneuttasi ja pyrimme siihen, että sinä ja ihosi hehkuu hoidon jäljiltä!

Voit kysyä lisää tulevista hoitomuodoistamme puh. 045-3402423.

Varaa oma hetkesi sinulle ja ihollesi!

TUOTTEET

Hoitolan valikoimissamme on erityisesti aikuiselle naiselle räätälöidyt ja kokonaisvaltaiset 

hoito kokonaisuudet.

Elät kiireistä elämää ja kaipaat pysähtymistä arjen kiireen keskellä sekä ihossasi tapahtuu paljon ikään liittyviä muutoksia.

Ihon kuntoon vaikuttaa niin ulkoiset kuin sisäiset tekijät.

 

Haluamme olla sinulle rauhallinen paikka ja hetki, missä voit luottavaisin mielin hengähtää arjen kiireiden keskellä ja nauttia vain sinulle varatusta yksilöllisesti suunnitellusta kokonaisuudesta kokeneen ammattilaisen käsissä.

Varaathan itsellesi reilusti aikaa, olet terve, kerrot allergiat etukäteen ja varaudut pitämään puhelin suljettuna hoidon ajan, jotta voit nauttia hoito hetkestä kaikin aistein.

Jätä tällä kertaa rakkaat lapsesi ja lemmikkisi kotiin. 

Jos olet uusi asiakas, olemme sinuun aina yhteydessä, ennen hoidon alkua, jos varasit ajan netistä. Näin varmistamme laadukkaan hoidon, terveyden ja mahdolliset allergiat sekä yksilölliset toivomuksesi.

Tarjoamme myös kaikenlaisiin iho-ongelmiin ja eri ikäryhmille teineistä lähtien hoito kokonaisuuksia.

Ihana lahjaidea nuorelle!

 

Lähes kaikki hoitomme sisältävät, jotain tai useampia hierontamenetelmiä, jotka myös auttavat ihon aineenvaihdunnassa, kasvolihaksia stimuloiden ja mieltä rentouttaen.

Hierontamenetelmät räätälöidään aina yksilöllisesti ihosi ja hyvinvointisi parhaaksi hoitoon tullessa, koska ihosi ja mielesi voivat joka kerta olla eri tilassa.

Pienet yksityiskohdat eivät ole esillä hoitojen sisällössä verkkosivustolla, taataksemme juuri sinulle ainutkertaisen ylellisen kokonaisuuden, mitä et muualta saa sekä koska räätälöimme hoidon lopullisesti sinulle sopivaksi vasta hoitolassa.

 

Tuotteiden raaka-aineet ovat korkeatasoisia ja luonnonmukaisia. Kun nämä ominaisuudet  yhdistetään huippu bioteknologian sekä ihon oman kemian kanssa, saadaan näkyviä tuloksia aikaiseksi jo yhdellä hoito kerralla. Lisäksi tuotteet sopivat hyvin myös herkälle iholle, sillä ovat hypoallergeenisiä.

Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page