Huomioita hoidon varaajalle!

Olethan meihin yhteydessä puhelimitse (+358 45 340 2423), ellet löydä verkkoajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa tai tulee muuta kysyttävää. Vastaamme yhteydenottoihin ma-pe klo. 9-12.

Hoitoaikanne on viitteellinen ja kasvohoidoissa hoitoaikanne sisältää aina ihoanalyysin, kotihoito-ohjeistuksen yms. (30min). Muissa hoidoissa aikaa on varattu hieman vähemmän. Tämä siitä syystä, että palvelumme olisi mahdollisimman laadukasta, kokonaisvaltaista, yksilöllistä sekä kiireetöntä. Kaikki hoitomme räätälöidään hoitotarpeidenne mukaan hoitoon tultaessa. Valitkaa vain sopivin hoitokokonaisuus menusta.

 

Varatessanne aikaa, ilmoittakaa allergioista, sairauksista ja mahdollisesta raskaudesta muuta kenttään. Allergeenit olisi hyvä tietää ennen, jotta voimme etukäteen poissulkea mahdolliset raaka-aineet ym. Aineet joille olette allergisia ennen hoitoon tuloa.

 

Pevonia tuotteet ovat erittäin korkeatasoisia ja käyvät herkällekkin iholle, mutta jos olette jollekkin tuotteen raaka-aineelle pahasti allerginen olisi se hyvä tietää etukäteen valitessamme hoitokokonaisuutta.

 

Peruutattehan aikanne, jos olette parhaillaan tai olette olleet sairaana (flunssasta tai vatsataudissa yms.) Viikon sisällä. Virukset tarttuvat helposti pitkässä hoidossa

 

Toivomme, että jätätte lapsenne ja kotieläimet kotiin hoidon ajaksi. Meillä ei ole tiloja tai resursseja pienokaisillenne ja näin saatte myös oman hetkenne. 

 

Puhelin olisi hyvä olla äänettömällä hoitojen aikana, jotta hoitonne olisi mahdollisimman kokonaisvaltainen.

 

Toivomme, että nautitte hoidosta ja voimme tarjota teille tuloksellisen, yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen hoitokokokemuksen!

Hoitolamme on avoinna vain ajanvarauksella. Ilmoitattehan ennakkoon hyvissä ajoin tekstiviestillä, mikäli olette tulossa tuoteostoksille, tai halutessanne varatkaa nettiajanvarauksesta tuoteostolle aika. Jos tarvitsette tuotteita pikaisesti, lähettäkää tekstiviesti. Olemme teihin yhteydessä. 

 

Suosittelemme varaamaan pitkät lahjakorttipaketit mahdollisimman pikaisesti.   Pitkiä hoitoaikoja on rajoitetusti. Lahjakortit ovat voimassa 6kk, hintojen ja hoitokokonaisuuksien muutosten vuoksi. Ilmoitattehan esteistä hyvissä ajoin saadaksenne pitemmän voimassaoloajan lahjakortille.

 

Toivomme, että peruutatte hoitoaikanne viimeistään 2 vuorokautta ennen hoitoa. Peruuttamattomasta hoidosta perimme 50% hoidon hinnasta jälkikäteen.

 

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Hinnat sisältävät alv 24%